Mini’s van de week Silke & Youri

Aanstaande zaterdag spelen dames en heren 1 thuis in sporthal de Bouwmeester. Om 15.45 speelt dames 1 tegen Dash dames 3, om 17.45 speelt heren 1 tegen Harambee heren 2. 

mini-silkeBij dames 1 is Silke Meijerink mini van de week:
Mijn naam is Silke Meijerink. Ik ben 10 jaar oud en 2 ½ jaar lid van Havoc, ik speel in niveau 5-3. Mijn trainster is Anne Baumeister. Mijn hobby’s zijn volleyballen en dansen. Ik vind het super leuk om mini van de week te zijn. Mijn favoriete spelers zijn Judith en Aniek. Ik heb al eerder een wedstrijd gezien van dames 1.


Bij heren 1 is Youri Bals mini van de week:
ea7955cd-18b3-4fdb-88a6-684297feb657Hallo ik ben Youri Bals. Ik ben elf jaar en zit op school De Troubadour in groep 8. Ik zit nu zo’n zeven weken op volleybal. Voordat ik op volleybal kwam zat ik zo’n 6 jaar op judo, Waar ik de nu de blauwe band mee heb. Ik heb een broer die ook op volleybal zit in de jongens B1, Zelf zit ik in de jongens C1, met een leuke gezellige groep jongens. Ik train op dinsdag in de Els in Haaksbergen, en op vrijdag in de Spilbroekhal in Neede. Mijn trainer is Rick Hartemink van de Heren1, die trainingen geeft waar ik met plezier heen ga.