VolleyFestival

VolleyFestival 2019!

Al jarenlang is Havoc’s VolleyFestival (voorheen Buurtvolleybaltoernooi) een begrip in Haaksbergen waar teams van vrienden, buren of collega’s tegen elkaar strijden. Hierbij staat de sportiviteit en gezelligheid voorop.

In de periode van eind juni t/m begin juli 2019 gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan. Ieder team speelt ongeveer 2 wedstrijden per week. Elke wedstrijd bestaat uit 2 sets, elke set duurt 18 minuten. Hoe een en ander wordt ingedeeld is sterk afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijft.

Bij VolleyFestival staat gezelligheid voorop! Het is een recreatief toernooi waar fanatiek gevolleybald wordt. Vaak worden de wedstrijden goed afgesloten in de kantine. Dit jaar gaan we de finaleavond goed afsluiten met een eindfeest. Dit vindt plaats op vrijdag 5 juli en belooft een zeer gezellige avond te worden (meer informatie volgt nog).

Je kunt deelnemen in verschillende poules:

• Heren
  • Dames
  • Mix Dames / Heren

De deelnamekosten bedragen dit jaar € 35,- per team.

Inschrijving 2019 is geopend! Je kunt je team nu inschrijven, klik hier voor het inschrijfformulier.
De inschrijving loopt tot en met 20 april 2019.

De VolleyFestival-commissie bestaat uit:

Saskia Dreierink
Lynn Koenderink
Jan Stuit
Aniek Wartena
Anneke Weekhout
Rianne Wijlens
Henk Klein Wolterink

Meer informatie? volleyfestival@vvhavoc.nl

De JeugdvolleyFestival-commissie bestaat uit:

Bente Baltink
Maud Spoolder