CMV (mini’s)

Voor de jongste jeugd binnen Havoc is er de CMV (Cool Moves Volleybal). De CMV is voor kinderen in de basisschool leeftijd en binnen de CMV zijn er 6 verschillende niveaus. Per niveau worden er nieuwe volleybaltechnieken geleerd, die de kinderen kunnen toepassen in de wedstrijden. Van niveau 1 tot en met 6 leren de kinderen dus stapsgewijs het volleybalspel. Er is een bepaalde leeftijdsindicatie bij alle niveaus.

De leeftijdsindicatie voor seizoen 2021-2022 zijn:
CMV 6: geboren op of na 01-10-2009
CMV 5: geboren op of na 01-10-2010
CMV 4: geboren op of na 01-10-2011
CMV 3: geboren op of na 01-10-2012
CMV 2: geboren op of na 01-10-2013
CMV 1: geboren op of na 01-10-2014

Spelregels CMV
De ouders/verzorgers coachen of fluiten de competitiewedstrijden van de CMV. Elk niveau heeft zijn eigen, soms bijzondere regels. Het is belangrijk, dat ouders goed op de hoogte zijn van de regels op het niveau dat zij fluiten of begeleiden. Bij onduidelijkheden kunt je natuurlijk altijd de trainster aan de jas trekken. Hier vind je de spelregels van de CMV 2019-2021 versie 2

Een keer proberen?
Je zoon of dochter mag zeker meedoen om te bekijken of volleybal iets voor hem of haar is. Zonder verplichting kan er vier keer meegetraind worden. Daarna horen wij graag of je zoon of dochter lid wil worden. Een keer proberen? Mail dan naar Havoc CMV coordinator Marit Lubberink (cmv@vvhavoc.nl) met vermelding van de naam en geboortedatum.
Dan krijg je zo snel mogelijk bericht over de trainingstijden en met welke groep hij of zij kan mee trainen.

Trainingstijden seizoen 2021-2022:
Maandag zaal 2 van 16.45 – 17.45 uur sporthal de Bouwmeester.
Dinsdag zaal 1 en 2 van 17.00 – 18.00 uur sporthal de Bouwmeester.
Vrijdag zaal 2 en 3 van 16.15 – 18.45 uur sporthal de Bouwmeester.

Bij vragen over volleybal voor de jongste kinderen, mail gerust naar cmv@vvhavoc.nl

Met vriendelijke groeten,
Marit Lubberink