Beachvolleybal

Beste beachvolleyballiefhebbers,

We zijn allemaal getroffen door de impact van COVID-19. Wij hopen dat jij, je familie en vrienden veilig en in goede gezondheid zijn.
Helaas zijn ook wij genoodzaakt om ons toernooi af te gelasten omdat het verbod op alle evenementen tot 1 september is verlengd.
Ook al zijn we het binnen zitten zat en hadden we als organisatie ontzettend veel zin in om er weer vol voor te gaan om er een fantastisch toernooi van te maken, gaan wij er van uit dat van uitstel geen afstel komt.
Wij hopen dat jullie, maar zeker ook onze sponsoren, in 2021 weer in goede gezondheid te kunnen begroeten tijdens de 29e editie van beachvolleybal Haaksbergen, vermoedelijk 8, 9 en 10 juli 2021.

volleyball-499983_960_720_lang

Elk jaar wanneer de temperaturen beginnen te stijgen wordt de Haaksbergse markt omgetoverd tot een zandstrand. Op dit zandstrand gaan elk jaar 100 teams de strijd met elkaar aan.

Over een paar maanden is het weer zover. Waarschijnlijk donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 juli 2021 is het weer Beachvolleybal Haaksbergen! Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereiding op onze 29e editie. Uiteraard proberen we op het marktplein het beachvolleybal weer in goede banen te leiden.

Momenteel wordt er hard gewerkt het updaten van de website www.beachvolleybalhaaksbergen.nl

Er is wederom plaats voor maximaal 8 heren- en damesteams op de donderdagavond en 2 keer 32 recreatieteams op de vrijdag en zaterdag. Voor de jeugd op vrijdag geldt een maximum van 20 teams. Omdat we de afgelopen jaren steeds eerder mensen teleur moeten stellen met de mededeling dat we vol zitten raden we jullie aan zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Hopelijk zien we jullie één of meerdere dagen in juli.

Vriendelijke groeten namens de beachcommissie

Meer info? www.beachvolleybalhaaksbergen.nl