KWF SamenLoop voor Hoop schuift door naar 2021

Vanwege de situatie omtrent corona heeft het KWF de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om alle SamenLoop voor Hoop-evenementen van 2020 uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop.

Over SamenLoop voor Hoop Haaksbergen 2020

Wat een mooi gezamenlijk evenement in Haaksbergen moest worden op 4 en 5 juli en waarvan de opbrengst de opbrengst ten goede zou komen aan het KWF, kan helaas dit jaar niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. Dat laat voorzitter Wim Roetenberg van Samenloop voor Hoop Haaksbergen weten. “Maar uitstel is geen afstel. Het hele programma is naar 3 en 4 juli van het volgend jaar verplaatst. Hopelijk staan we hier dan met heel veel deelnemers op de baan van IJsch”.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Omdat het uitgangspunt is dat de SamenLoop volgend jaar op 3 en 4 juli 2021 zal plaatsvinden, blijft het waardevol om in actie te komen en geld in te zamelen. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Mocht je mee willen lopen kun je je opgeven via de Haaksbergse website SamenLoop voor Hoop. “Havoc loopt samen voor KWF” is team 13 waarbij je je aan kunt sluiten. Op dit moment hebben zich al 15 deelnemers aangemeld! Vul je gegevens in, betaal eenmalig 15 euro voor deelname en je bent deelnemer van ons team en je steunt het onderzoek naar kanker!