Trainen vanaf 15 maart bij v.v. Haaksbergen en Stichting Beachcourt de Greune

Nu de coronamaatregelen iets versoepeld zijn en we weer buiten mogen trainen in teams met speelsters onder de 27 jaar, willen we natuurlijk ook heel graag weer starten met volleyballen! Vanaf 16 maart mag iedereen vanaf 27 jaar sporten, op anderhalve meter afstand of in teamverband met niet meer dan vier personen. De afgelopen week zijn we bezig geweest met het opstellen van een trainingsschema voor de CMV, jeugd en seniorenteams, daarbij natuurlijk rekening houdend met de geldende coronamaatregelen waaronder ook de avondklok. Afgelopen zaterdag zijn er drie volleybalvelden opgezet bij VV Haaksbergen en daarnaast kunnen we gebruik maken van de beachvelden bij Stichting Beachcourt De Greune.

Afhankelijk van de weersomstandigheden willen we graag vanaf maandag 15 maart a.s. gaan starten! Het trainingsschema, de algemeen geldende coronamaatregelen en de huis- en coronamaatregelen bij VV Haaksbergen en Stichting Beachcourt De Greune vind je hier.

Protocol trainingen bij vvHaaksbergen en Stichting beachcourt

Houd de website goed in de gaten, ook voor mogelijke wijzigingen en aanpassingen!

Buiten sporten betekent ook, dat we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Vooral op de grasvelden kunnen we alleen trainen als het gras echt droog is om uitglijden en blessures te voorkomen. Het kan dus zijn, dat op de dag zelf door de TC in overleg met trainers besloten wordt dat trainingen die dag niet door gaan; mocht dit aan de orde zijn, dan proberen we dit zo vroeg mogelijk te communiceren.

Met vriendelijke groet,
TC / TC Jeugd VV Havoc