Geen mogelijkheid om publiek te ontvangen in de Bouwmeester

De eerste trainingen zijn geweest en de eerste oefenwedstrijden zijn al weer gespeeld. Onze eerste indruk is dat dit goed verloopt, dat is een compliment aan ons allemaal!
In de komende periode staan er enkele toernooien en oefenwedstrijden gepland. Wanneer je een uitwedstrijd gaat spelen informeer bij de vereniging hoe men daar om gaat met de richtlijnen omtrent Corona. Ons dringende advies om mondkapjes in de auto te dragen, geldt nog steeds! Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar oud. We adviseren ook nog steeds dringend de rijdende ouder een mondkapje te dragen omdat wij ervan uit gaan dat de inzittenden niet uit hetzelfde gezin komen.
Helaas is er tijdens het aanstaande Open Weekend van Havoc geen mogelijkheid om publiek te ontvangen in de Bouwmeester. Een spontaan bezoek is helaas (nog) niet mogelijk. Goed om te weten is dat we de komende weken gebruiken om te kijken hoe de maatregelen in de praktijk verlopen. Over een week begint de reguliere competitie en ook dan kan er tot nader order geen publiek plaats nemen op de tribune. Dit geldt overigens voor alle leeftijden.

Algemene Richtlijnen
– Voor alles geldt: gebruik je gezond verstand.
– Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
– Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten).
– Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
– Volg de regels en aanwijzingen van de locatie waar je bent.
– Vermijd drukte.