Afgelast HOLY ALUMINIUMFOLY-feest zaterdag 4 april

In het verlengde van de overheidsmaatregelen die zondag 15 maart 2020 zijn afgekondigd verlengt de Nevobo de afgelasting van ALLE volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m in ieder geval 6 april. Het bestuur van Havoc heeft besloten om het Holy Aluminiumfoly feest van zaterdag 4 april niet door te laten gaan ivm het corona virus.

‘Volleybal hard, party harder’

Op zaterdagavond 4 april organiseert het jeugdkamp een gezellig feestje. Om het geweldige succesfeest van vorig jaar te evenaren willen we dat dit jaar nog een keer proberen over te doen. We hebben onze creativiteit losgelaten op het thema; HOLY ALUMINIUMFOLY! Daarbij hopen we op een leuke avond waarbij alle senioren, recreanten, commissies of andere betrokken (volwassen)leden kunnen genieten van een TOP-feest!

Het feest begint om 20.00 uur in de kantine van sporthal de Bouwmeester. Om het thema helemaal te laten leven is de dresscode Spacy Silver, daarbij geldt; niets moet en alles mag. Verder informatie volgt spoedig. We hopen allemaal met jullie te kunnen feesten op zaterdagavond 4 april!

Wat? Havoc feest: Holy Aluminiumfoly!
Wanneer? Zaterdagavond 4 april
Waar? Kantine sporthal de Bouwmeester