Afgelast Wildtoernooi zondag 5 april 2020

In het verlengde van de overheidsmaatregelen die zondag 15 maart 2020 zijn afgekondigd verlengt de Nevobo de afgelasting van ALLE volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m in ieder geval 6 april. Het bestuur van Havoc heeft besloten om het Wildtoernooi van zondag 5 april niet door te laten gaan ivm het corona virus.

Op zondag 5 april aanstaande zal weer het jaarlijkse “Wildtoernooi” plaatsvinden. Lekker volleyballen voor iedereen, dit jaar voor de 29e keer!!!
Het Wildtoernooi is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om eens lekker een middag te volleyballen. Dat kan zowel in een dames-, heren- als mixteams.
De kosten zijn €20,- per team. Iedereen mag meedoen, vrienden, sponsoren van Havoc, kennissen, familie, collega’s…
Het kan ook een mooie voorbereiding zijn voor het Buurtvolleybaltoernooi. Van belang is dat iedereen vooral veel zin heeft in een ongedwongen partij volleybal en een hoop gezelligheid. Bij het indelen van de poules wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de teams. Na de voorronde wordt er opnieuw ingedeeld. We hopen net als vorig jaar weer op een grote opkomst!

Het toernooi vindt plaats op zondagmiddag 5 april van 12.30 tot 17.30 uur in sporthal de Bouwmeester.

Wil jij dit jaar ook deelnemen met je team? Min. leeftijd 16 jaar. Geef je dan op voor het jaarlijkse Wildtoernooi! Geef je snel op want er kunnen maximaal 18 teams deelnemen.

Hier vind je het Aanmeldingsformulier 29e Wildtoernooi

Deze kun je vervolgens naar de algemene email sturen; info@vvhavoc.nl.

Je kunt je aanmelden per e-mail vóór 20 maart 2020.

De Wildcommissie,
Berto Spoolder, Robbert Pots, Gerwin Nijland