Inschrijving Volleyfestival 2023 geopend!

Schrijf je nu weer in voor Volleyfestival, het gezelligste, sportiefste en leukste toernooi van Haaksbergen! 🏆🍹

Dit jaar wordt Volleyfestival georganiseerd in de periode 2 juni t/m 16 juni 2023.

Door zelf een team samen te stellen van bijvoorbeeld familie, collega’s en buren speel je een aantal wedstrijden tussen 2 juni en 16 juni. Dus heb je zin om recreatief volleybal te spelen en daarna nog even gezellig na te praten geef je dan nu op. Aanmelden kan tot 20 april via www.vvhavoc.nl.

Tijdens het VolleyFestival toernooi wordt in verschillende poules gestreden om de hoofdprijs. Ook voor deelnemers zonder volleybalervaring is het een mooie gelegenheid kennis te maken met deze sport. Zo zijn er verschillende speelniveaus en is er genoeg tijd voor een gezellig drankje en verzorgt de organisatie hapjes en muziek. Het toernooi wordt op 16 juni afgesloten met een finale-avond met dj, alle deelnemers van het toernooi zijn hiervoor uitgenodigd.

Iedereen, vanaf 16 jaar kan meedoen door een team samen te stellen met bijvoorbeeld vrienden, buren, collega’s en familie en zich op te geven voor de dames-, heren- of mixpoule. Het toernooi vindt plaats in Havoc’s thuishaven Sporthal De Bouwmeester in Haaksbergen. In deze periode zijn veel competities van sporten al afgelopen en kan men nog, voordat de zomer echt losbarst, aan dit sportieve en gezellige evenement deelnemen.

Inschrijving voor het toernooi kan t/m 20 april a.s. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina Volleyfestival Havoc, www.vvhavoc.nl of stuur een mail naar Volleyfestival@vvhavoc.nl.

Dus heb je ook zin in een recreatief en een gezellig potje volleybal én daarna nog veel gezelligheid in de kantine!

Twijfel niet en schrijf je nu in! 💪🏼