Fijne feestdagen!

We willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en alvast een mooi, sportief en vooral gezond 2022! Gezondheid is zo belangrijk en juist in deze tijd willen we dat graag nogmaals benadrukken.

We hebben weer een enerverend 1e helft van het seizoen gehad door alle corona maatregelen. Gelukkig hebben we nu langer kunnen trainen en wedstrijden gespeeld dan een jaar geleden. Helaas mogen we nu niet trainen door de ingestelde avondlockdown en hopen we dat iedereen zich aan de overheidsmaatregelen houdt zodat het aantal besmettingen verder gaat afnemen.

Onze Algemene Leden Vergadering die we hadden gepland voor 19 januari 2022 gaan we verplaatsen naar hoogstwaarschijnlijk maart 2022. Misschien een mooie gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op 2022!

Blijf gezond!

Hartelijke groeten, namens het Bestuur van Volleybal Vereniging Havoc

Gevolgen verlenging avondlockdown

Dinsdag 14-12-2021 werd bekendgemaakt dat de avondlockdown wordt verlengd t/m 14 januari. De voorrondes van de Volleybaldirect Open (NOJK), die beide in het weekend van 7 en 8 januari gepland stonden zijn verplaatst. De voorronde van de Volleybaldirect Open zal nu gespeeld worden op 26 februari 2022, de datum waarop oorspronkelijk de halve finale gepland stond. De halve finale wordt naar zaterdag 16 april verplaatst en de finale zal nu op 21 mei plaatsvinden. Dit alles onder voorbehoud dat accommodaties en vrijwilligers beschikbaar zijn. Hierover wordt nog contact gezocht met de organiserende verenigingen.

Herstart competitie vanaf 17 januari 2022

De Nevobo bereidt zich voor op een herstart van de competitie in de week van 17 t/m 23 januari. De volleybalbond beseft dat meerdere teams niet of slechts beperkt in de gelegenheid zijn geweest om in de tussentijd te trainen. Er zal daarom coulant worden omgegaan met het afmelden en verplaatsen van wedstrijden die in deze speelweek van 17 t/m 23 januari ingepland staan. Daar staat tegenover dat er ook teams zijn die in deze periode wel door hebben kunnen trainen en graag weer met de competitie van start gaan. Die ruimte wil de Nevobo dan ook bieden. Alle wedstrijden in de Topdivisie en lager t/m zondag 16 januari zijn uit het programma gehaald en op uitgesteld gezet.

Geen PD-wedstrijden dit seizoen

De prioriteit ligt bij het uit kunnen spelen van de competitie. Hiervoor wordt ruimte gecreëerd door de reserveweek die na speelronde 22 in het programma stond en de week waarin de PD-wedstrijden ingepland stonden volledig vrij te maken om competitie te spelen. Dit zijn de weken van 11 t/m 16 en 18 t/m 23 april. De mogelijkheid om PD-wedstrijden te kunnen spelen komt hiermee te vervallen. Promotie en degradatie wordt bepaald zonder PD-wedstrijden te spelen. De exacte uitwerking hiervan zal binnenkort worden gecommuniceerd door de Nevobo. Zoals gezegd bereidt de Nevobo zich voor op een herstart van de competitie vanaf 17 januari. Begin januari beoordeelt het kabinet of de coronamaatregelen verlengd of versoepeld kunnen worden. Indien nodig zal hier vervolgens weer op geanticipeerd worden.