Vanaf maandag 31 januari is Fysiotherapie Noordman weer aanwezig

Vanaf maandag 31 januari zal Fysiotherapie Noordman het sportspreekuur weer komen verzorgen van 19.00-20.00 uur. Het sportspreekuur is toegankelijk voor alle leden van Havoc en vindt plaats in sporthal de Bouwmeester in de EHBO ruimte bij zaal 2.

Vanwege de Corona tijd waarin we ons nog steeds bevinden zijn max. 2 personen toegestaan in de EHBO ruimte. Let op de looproute! Volg deze zodat je niet tegen de looproute naar zaal 2 inloopt! Je kunt wachten en plaats nemen in de wedstrijdleidingruimte. Je wordt opgehaald door de therapeut. Niet in het halletje wachten voor de EHBO ruimte vanwege de 1,5 mtr. Neem je eigen badhanddoek mee!

Heb je een blessure of wil je een vraag stellen, kom dan gerust langs!
Voor meer informatie over ga naar: Fysiotherapie Noordman

Over Fysiotherapie Noordman:
Fysiotherapie Noordman is een vooruitstrevende praktijk die na verschillende audits de predicaten TopZorg praktijk (Menzis) en PlusPraktijk (Achmea groep) heeft gekregen. Wij trachten dan ook de kwaliteit van de totale behandeling op een zo hoog mogelijk niveau te houden.
Aan de Weertseriet staat, na de verbouwing in 2015, een uiterst moderne praktijk die de beschikking heeft over twee oefenzalen en een kunstgrasveld.
Om samen met u het beste resultaat van de behandeling te krijgen, staat ons team van (gespecialiseerde) fysiotherapeuten samen met onze samenwerkingsverbanden en onze netwerken voor u klaar!
Voor nog meer informatie ga naar: Fysiotherapie Noordman