Eerste reclamebord is een feit! Michorius Installatiebedrijf B.V.

Het eerste reclamebord is dinsdagmiddag 25-10 in sporthal de Bouwmeester opgehangen!

reclamebord-eerste

Installatiebedrijf Michorius laat zichzelf met dit reclamebord duidelijk zien in onze sporthal.
Michorius is al een aantal jaren sponsor van onze vereniging.
Zoals iedereen weet gaan sport en sponsoring samen. Met financiële ondersteuning van het bedrijfsleven, is het voor veel verenigingen mogelijk om oa de contributie laag te houden, diverse actviteiten te ondersteunen, het kledinggeld laag te houden etc.. Dit geldt natuurlijk ook voor vvHavoc. Havoc behoort dan niet tot de grootste volleybalvereniging van Nederland maar we zijn wel een zeer sociaal gebonden vereniging en moeten het ook hebben van externe gelden net als elke andere volleybalclub.
Over Michorius Installatiebedrijf:
“Michorius Installatiebedrijf is in 2017 “50 jaar” een begrip in Twente. Service, kwaliteit, snelheid en professionaliteit staan centraal binnen deze organisatie.
De aandacht is vooral gericht op de particuliere markt en de opkomende nieuwe technologieën. Ons bedrijf beschikt over een showroom waar alle producten en werkzaamheden worden getoond. Indien u van plan bent een nieuwbouw woning te bouwen of uw huidige woning te renoveren, dan assisteren wij u graag.

Door goede kennis kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven over een breed scala van ideeën en ontwerpen. Of denken mee over juiste aanpassing van reeds bestaande installaties. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte of ontvangen u in onze toonzaal onder genot van een kop koffie of thee. Na plaatsing van een cv installatie houdt de service niet op, wij bieden u altijd een onderhouds-servicecontract aan om u het hele proces bij te staan tijdens storingen en onderhouden de cv-installatie. U kunt bij ons een OK-CV gecertificeerd onderhoud & service verwachten bij apparatuur die vakkundig door ons is geïnstalleerd.

Investeren in duurzaamheid is dan ook het streven bij Michorius. We zijn een familie bedrijf en die kracht stralen wij ook uit door simpelweg “Gewoon” te blijven.

Zoals de Twentenaren zeggen…. wie neugt oe, kump kear kiek’n”.

Voor meer informatie ga naar: Michorius Installatiebedrijf B.V.