De foto’s van het jeugdkamp staan op de website!

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus heeft weer het jaarlijkse Havoc jeugdkamp plaats gevonden. Met maar liefst 141 kinderen variërend in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, gingen we richting  Beusink in Lievelde. Het thema was dit jaar “onder water”. Iedereen was bij vertrek op vrijdagmiddag dan ook goed uitgedost in duikpakken, verkleed als vis, Sponge Bob en andere grappige combinaties. Vrijdagavond na de soep werden de voorbereidingen getroffen voor de spooktocht voor de oudere jeugd. Voor de jongsten was er ook een activiteit.

Zaterdag voor het ontbijt was er voor het eerst yoga. Met zo’n 160 enthousiastelingen op het grasveld oefeningen doen op een handdoekje. Zie de foto’s. Na het ontbijt was er een 10-kamp georganiseerd met aansluitend buikschuiven. Na het warme eten van 18.00 uur, overheerlijke taco’s, kon iedereen zich opmaken voor de Bonte Avond. Er waren weer veel doldwaze optredens!!

En ook op zondag eerst yoga! Na het ontbijt hebben we Crazy 88 gedaan. 88 spelletjes met water, denk spellen, snoep happen, raadsels oplossen, onder water dieren uitbeelden enz enz enz enz in 88 minuten. Na het opruimen van de kamers en het klaar zetten van de tassen voor vertrek hebben we nog een Moordspel gespeeld. Daarna zo’n 30 kg aan shoarma met iedereen opgegeten! Voor velen toch wel één van de hoogtepunten van het kamp naast het buikschuiven. Natuurlijk met hééééél vééééél knoflooksaus! Om 15.00 uur kwamen de eerste ouders om de kinderen op te halen waarna we bij de Els nog ijs kregen. Samen hebben we het kamp afgesloten met een optreden voor alle aanwezige familie. Ook dit jaar was het weer in ons voordeel en uitzonderlijk goed en was het kamp weer SUPER geslaagd!! De foto’s van het weekend staan in het fotoalbum.
Noteer alvast in je agenda dat we volgend jaar 25, 26 en 27 augustus 2023 op jeugdkamp gaan!