Coronatoegangsbewijs binnensport

Sinds zaterdag 29 januari 2022 mogen we weer competitie spelen. Op de competitiezaterdagen huren wij sinds vorige week professionele verkeersregelaars in om het coronatoegangsbewijs/negatieve test bij de entree te controleren.

Nu is het zo dat vrijwilligers van een vereniging geen toegangsbewijs hoeven te laten zien. Zie richtlijnen op de website of het document Verantwoord Sporten NOC NSF op onze website https://www.vvhavoc.nl/nieuws/7109/
Aangezien de verkeersregelaar niet weet wie bij Volleybal Vereniging Havoc trainer, coach, scheidsrechter of commissielid is, wordt iedereen gecontroleerd bij de entree. Mocht je hier bezwaar tegen hebben kan dit gemeld worden via info@vvhavoc.nl.

Aankomende zaterdag 5 februari staat er zowel tijdens de wedstrijden in de Els als de Bouwmeester een verkeersregelaar voor toegangscontrole voor iedereen vanaf 18 jaar. Vergeet dus niet je coronatoegangsbewijs of negatieve test mee te nemen. Vergeet ook niet je mondkapje mee te nemen. Dit is verplicht vanaf 13 jaar.

Zie ook krantenartikel Tubantia van 29-1-2022. https://www.tubantia.nl/haaksbergen/coronacheck-lastig-volleybalclub-uit-haaksbergen-zet-professionals-in-voor-verplichte-controle-br~a0ddb7c2/