Richtlijnen Havoc in Corona tijd tijdens binnen sporten

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober worden alle competities per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd. Jeugd tot 18 jaar mag wel blijven trainen. Om elkaar te kunnen blijven ontmoeten, is het belangrijk dat we als vereniging bewust zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben en dat elkaar hierop mogen aanspreken. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht (voor iedereen vanaf 18 jaar). Tijdens het sporten mag de afstandsregel – waar dat niet mogelijk is – tijdelijk of zo kort mogelijk worden losgelaten. Lees in de bijlages hoe we dat mogelijk maken bij Volleybal Vereniging Havoc.

Bij Havoc is een Coronateam opgezet dat een aantal protocollen heeft opgesteld en het aanspreekpunt is voor alle leden, ouders en vrijwilligers bestaande uit leden van technische commissie en het bestuur: Sanne Dijkman, Harriet Nijland, Mart Hamoen, Angelique Smeeman en Dennis Ottenschot. De informatie op deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt en is gebaseerd op de kennis van vandaag. Indien richtlijnen, regels of beperkingen wijzigen zal, waar dit van toepassing is, dit protocol worden bijgewerkt. Heb je vragen of opmerkingen; spreek hen in de sporthal aan of stuur een mail naar info@vvhavoc.nl.

Sportieve groeten,
het Coronateam

Protocol trainingen jeugd 14 okt – 2 dec 2020

Onderstaande Havoc protocollen laten we staan op de website. Zodra de competitie hervat wordt zullen deze geüpdatet worden met de richtlijnen die dan gelden.
Protocol wedstrijden Bouwmeester en Els tbv Havoc teams
Protocol wedstrijden Bouwmeester en Els tbv gasten van Havoc