Richtlijnen Havoc in Corona tijd tijdens binnen sporten

We mogen weer volleyballen in de Bouwmeester en de Els. Wat ontzettend fijn dat we weer mogen trainen, wedstrijden spelen en in de kantine kunnen plaats nemen. Om elkaar te kunnen blijven ontmoeten, is het belangrijk dat we als vereniging bewust zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben en dat elkaar hierop mogen aanspreken. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Per 1 juli zijn de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht (voor iedereen vanaf 18 jaar). Tijdens het sporten mag de afstandsregel – waar dat niet mogelijk is – tijdelijk of zo kort mogelijk worden losgelaten. Kortom, we mogen weer ‘gewoon’ spelen! Lees in de bijlages hoe we dat mogelijk maken bij Volleybal Vereniging Havoc.

Bij Havoc is een Coronateam opgezet dat een aantal protocollen heeft opgesteld en het aanspreekpunt is voor alle leden, ouders en vrijwilligers bestaande uit leden van technische commissie en het bestuur: Sanne Dijkman, Harriet Nijland, Mart Hamoen, Angelique Smeeman en Dennis Ottenschot. De informatie op deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt en is gebaseerd op de kennis van vandaag. Indien richtlijnen, regels of beperkingen wijzigen zal, waar dit van toepassing is, dit protocol worden bijgewerkt. Heb je vragen of opmerkingen; spreek hen in de sporthal aan of stuur een mail naar info@vvhavoc.nl.

Sportieve groeten,
het Coronateam

Starten met trainen
Protocol trainingen