Richtlijnen Havoc in Corona tijd tijdens sporten

We mogen weer écht volleyballen per 5 juni! Wel moeten we ons nog houden aan een aantal maatregelen. Vrijdag 27 mei is bevestigd dat er veel meer mogelijk is voor de binnensport per 5 juni. Zo is het maximum aantal personen per zelfstandige ruimte opgehoogd van 30 naar 50 en hoeven ook senioren gedurende het sporten geen afstand tot elkaar te houden. Daarbij mag de jeugd tot en met 17 jaar ook weer in competitieverband volleyballen en mogen de senioren eindelijk weer onderling wedstrijden spelen binnen de eigen club. Kortom, er kan weer echt gevolleybald worden.

De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht (voor iedereen vanaf 18 jaar). Tijdens het sporten mag de afstandsregel – waar dat niet mogelijk is – tijdelijk of zo kort mogelijk worden losgelaten. Om elkaar te kunnen blijven ontmoeten, is het belangrijk dat we als vereniging bewust zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben en dat elkaar hierop mogen aanspreken. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Bij Havoc is een Coronateam opgezet dat een aantal protocollen heeft opgesteld en het aanspreekpunt is voor alle leden, ouders en vrijwilligers bestaande uit leden van technische commissie en het bestuur: Sanne Dijkman, Harriet Nijland, Mart Hamoen, Angelique Smeeman en Dennis Ottenschot. De informatie op deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt en is gebaseerd op de kennis van vandaag. Indien richtlijnen, regels of beperkingen wijzigen zal, waar dit van toepassing is, dit protocol worden bijgewerkt. Heb je vragen of opmerkingen; spreek hen in de sporthal aan of stuur een mail naar info@vvhavoc.nl.

Sportieve groeten,
het Coronateam