De 26e editie van het Beachvolleybal gaat vanavond van start

Dit weekend is het weer zover. Op 13, 14 en 15 juli 2017 is er weer Beachvolleybal in Haaksbergen! Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereiding op onze 26e editie. Uiteraard proberen we op het marktplein het beachvolleybal weer in goede banen te leiden.

Al vanaf het eerste begin, toen beachvolleybal nog geen Olympische sport was, streek het beachtoernooi neer op de heilige grond van de Pancratius parochie. Met toestemming van de gemeente en met de zegen van de pastoor veranderde in 1992 het hart van Haaksbergen voor het eerst in een goudgeel speelveld.
Na dit eendaags succes en met ondersteuning van de sponsoren is dit populaire vakantievermaak uitgegroeid tot een driedaags beachspektakel waarin een zeer uiteenlopend deelnemersveld zal strijden om het 26e beachkampioenschap van Haaksbergen.
Volleybalvereniging HAVOC staat wederom garant voor de organisatie, ondersteund door een groot aantal plaatselijke ondernemers.

Op donderdagmiddag 17.00 uur wordt het toernooi geopend door de beachtoppers (3 tegen 3). 8 heren- en damesteams maken hier hun opwachting.
Vrijdagmiddag om 12.00 uur begint het jeugdtoernooi. Dit toernooi zat binnen no time vol. Hier wordt gestreden om de gouden schep. Na afloop zal er voor iedereen weer wat lekkers zijn.
Om 17.00 uur starten we met het recreatietoernooi. Net als bij het jeugdtoernooi vlogen de inschrijvingen ons om de oren en zat het toernooi in ongeveer 4 weken vol! Vrijdagavond bied plek aan 32 teams en veel gezelligheid!
Zaterdagochtend gaan we om 11.00 uur verder met het recreatietoernooi. Ook hier weer 32 teams.
Tijdens de beide recreatietoernooien kunnen de deelenemers weer prachtige prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door de Haaksberge ondernemers. Deelnemers worden beloond voor het zoveelste punt of voor een ludieke actie!

Hopelijk zien we jullie één of meerdere dagen in juli.

Vriendelijke groeten namens de Beachcommissie van vvHavoc

Meer informatie? www.beachvolleybalhaaksbergen.nl