Voorlopige teamindeling seizoen 2022-2023

Beste allemaal,

Op de website vinden jullie de voorlopige teamindeling voor het komende seizoen 2022-2023.

Ook dit jaar hebben we als Technische Commissie weer hard gewerkt om voor alle (jeugd)speelsters passende teams te maken waarbij we gelet hebben op zowel technische vaardigheden als ook het sociale aspect.

Het maken van een teamindeling is een ingewikkeld proces, dat vraagt om veelvuldig overleg binnen de TC en met de trainers binnen Havoc. Dit jaar was het net als vorig seizoen door Corona een extra uitdaging maar we zijn van mening, dat we tot een goede indeling zijn gekomen. We realiseren ons, dat het heel lastig is iedereen tevreden te stellen maar we hopen dat iedereen het nieuwe team een kans wil geven.

Het kan zijn dat deze nieuwe indeling vragen oproept of dat een toelichting gewenst is. Eventuele opmerkingen of vragen kunnen alleen gemeld worden via mail; het is voor ons niet te doen om te reageren op appjes of telefoontjes. Dat kan via dames@vvhavoc.nl of jeugd-meisjes@vvhavoc.nl of
cmv@vvhavoc.nl

De trainers voor de teams zijn nog niet bekend. Dit is afhankelijk van stage, school en werktijden. Hier hopen we de komende weken meer duidelijkheid over te kunnen geven.

De komende week (t/m vrijdag 20 mei) zal er nog getraind worden in de oude teamsamenstelling. Vanaf maandag 23 mei starten we in de nieuwe teamsamenstelling.

Wanneer de trainingen zijn in de weken na de examens tot aan de zomervakantie horen jullie spoedig van ons. De trainingsdagen – en tijden voor het komende seizoen (vanaf na de zomervakantie) volgen op een later moment.

Nog even voor alle duidelijkheid: deze indeling is een voorlopige indeling, er kan hier en daar nog geschoven (moeten) gaan worden.

We wensen jullie alvast een leuk, sportief seizoen!

Met vriendelijke groet,

TC/TC Jeugd VV Havoc