Volleybaldirect Open (NOJK)

De Volleybaldirect Open (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen) is het grootste en meest populaire jeugdtoernooi van ons land; jaarlijks beginnen 450 tot 500 teams aan de strijd om de nationale titel in één van de vier leeftijdscategorieën (A-, B-, C- en CMV).

Zaterdag 26 februari worden de voorrondes gespeeld van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen.

Ons A-team bestaat uit: Evi, Merel, Pien,Imke, Annelin, Eline, Elke, Elin, Donna, Elin en Anne. Het team wordt getraind en gecoacht door Anne en Kirsten. Er wordt gespeeld in sporthal de Schalm in Ootmarsum. Het A-team is door naar de halve finale dag die wordt gespeeld op 16 april!

Ons C-team bestaat uit: Lisse, Femke, Tess, Phileine, Fleur, Sam, Merel, Jolijn, Lotte, Loes en Mila. Het team wordt getraind en gecoacht door Hanneke, Anouk en Fleur. Er wordt gespeeld in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. Het C-team is door naar de halve finale dag die wordt gespeeld op 16 april!

Ons CMV-team bestaat uit: Jasmijn, Imke, Lena, Rubi, Mae, Rosan, Diese en Nienke. Het team wordt getraind en gecoacht door Lucia en Sanne. Er wordt gespeeld in de Diekmanhal in Enschede. Het CMV team is door naar de halve finale dag die wordt gespeeld op 16 april!

De speelschema’s wisselen per dag. Dus graag de ‘algemene’ link https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/volleybaldirect-open-nojk/ gebruiken voor het meest actuele speelschema. 

De teams gaan er met z’n allen een hele sportieve en gezellige dag van maken! Omdat het vanaf zaterdag weer mag van de overheid hopen ze natuurlijk op veel publiek! Kom de teams aanmoedigen en sta als “12e” man achter het team!