Tussenstanden jeugdvolleyfestival

We zijn op de helft van het volleyfestival voor de jeugd. Er hebben zich dit jaar 6 teams opgegeven die er fanatiek tegenaan gaan.
De Chikiess, Moedwil, De Donuts, Crazy Girls, De Boys en De Girls.
Vorige week vrijdag 23 juni was de eerste ronde en gisteravond 28 juni waren alle teams weer present. Dit is het tweede jaar dat het toernooi wordt georganiseerd voor de jeugd door Fleur Koenderink en Bente Baltink. Het team van de Donuts deed vorig jaar ook mee en willen een traditie gaan zetten; bij elke wedstrijd worden er donuts meegenomen die na afloop in de kantine worden genuttigd. Daarbij krijgen ze van de kantine commissie, na elke wedstrijd, ook allemaal ranja met wat lekkers. Dit geldt natuurlijk voor elk jeugdteam dat meedoet. Vorige week waren het hapjes, gisteravond was het chips en wat er vanavond op tafel komt is nog een verrassing…
Vanavond begint de eerste ronde om 18.00 uur en vervolgens om 18.35 uur de tweede ronde. Kom allemaal kijken om de jeugd aan te moedigen en te aanschouwen hoe fanatiek ze allemaal zijn!
Na de jeugdwedstrijden begint om 19.15 het volleyfestival voor de senioren. Ook hier staat gezelligheid voorop maar blijft het een wedstrijd waarbij iedereen zijn of haar beste beentje voor moet zetten!
Veel succes en plezier allemaal!
De teamfoto van de Donuts volgt nog maar deze “overleg” foto zegt al genoeg over de gezelligheid binnen het team!

Meer foto’s kun je vinden in het Foto album Havoc/Volleyfestival.