Nieuw reclamebord: Podotherapie Brian van der Kuil

We zijn verheugd jullie mede te kunnen delen dat vanaf heden het nieuwe reclamebord van Podotherapie Brian van der Kuil in sporthal de Bouwmeester hangt!
In zaal 1 hangt het bord en in deze zaal worden op zaterdagen competitie wedstrijden gespeeld waardoor het bord extra aandacht krijgt. Ook wordt door de Gemeente, andere scholen en verenigingen uit Haaksbergen gebruik gemaakt van sporthal de Bouwmeester waardoor het reclamebord een nog breder draagvlak krijgt.

Podotherapie Brian van der Kuil heeft zijn zaak aan de Molenstraat 16 in Haaksbergen.
Het telefoonnummer is 053-5721254.
E-mail: podotherapievanderkuil@gmail.com
Website: Podotherapie van der Kuil

Sinds juni 2017 is er bij van der Kuil de mogelijkheid voor het aanmeten en vervaardigen van Podotherapeutische zolen. Zoon Brian is sinds het behalen van zijn Bachelor Podotherapie enkele dagen in de week werkzaam binnen het bedrijf. Hiermee heeft van der Kuil haar mogelijkheden vergroot om ieder voet gerelateerd probleem een passende oplossing te bieden. Wij maken voetbedden voor dagelijks gebruik maar ook voor sporters maken wij aangepaste sportzolen. Podotherapie van der Kuil is aangesloten bij branchevereniging NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Rob van der Kuil heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen orthopedische voorzieningen in en aan uw schoenen. Dagelijks passen wij confectie schoenen aan voor klanten op verwijzing van huisarts of fysiotherapeut. Zo maken wij hak- en zoolverhogingen, afwikkelbalkjes, sturingswiggen, hielspooraanpassingen, haglund polsteringen en klittenband voorzieningen aan zowel kinder-, dames-, en herenschoenen. Goed eerlijk en degelijk advies is voor ons de basis voor het oplossen van diverse voetproblemen.

Naast maatgemaakte voorzieningen heeft van der Kuil ook een breed assortiment in standaard voorzieningen voor diverse voetproblemen. Hierbij valt te denken aan hielspoor, likdoorns, vergroeide tenen , hamertenen, haluxvalgus klachten, pijlnlijke voorvoeten, enz.
Onder de standaard producten vallen onder anderen gelkussens, teen- strekkers/spreiders, anti-slip, bunion sokken, gelkokers etc. Een breed assortiment standaard zolen is in diverse maten verkrijgbaar.