Afgelast. Met de bus naar de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen!

De Nevobo maakt vandaag, maandag 23 maart 2020, bekend dat alle lopende volleybalcompetities, inclusief de Eredivisie, per direct worden gestopt. Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.
Lees hier het hele bericht.

Zaterdag 11 april 2020 is het zover; de finaledag van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen! Ons CMV team bestaande uit Amber, Demi, Femke, Jolijn, Loes, Lotte, Mila, Sam en Tess met de trainers/coaches Lucia en Hanneke hebben zich geplaatst bij de beste 8 teams van Nederland!
Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven deze dag mee te beleven, gaan we met de bus! De vertrektijd is 7.30 uur vanaf sporthal de Bouwmeester. Je kunt je vanaf nu opgeven via info@vvhavoc.nl om samen met het team en de coaches af te reizen naar Panningen!
De kosten bedragen 10 euro per persoon voor de busreis en kan op 11 april contant bij vertrek worden voldaan.
Ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, geef je nu op en beleef een fantastische dag samen met het team!
Ze kunnen alle steun en aanmoediging gebruiken!
De finales bij de CMV worden gespeeld in sporhallen Plushof in Panningen in Limburg.
11.00 uur Havoc – VC Sneek
12.00 uur Havoc – Apollo 8
15.00 uur Peelpush – Havoc
16.30 uur Kruisfinales
18.00 uur Finales