MB1 kampioen!!!

Afgelopen zaterdag is MB1 kampioen geworden! Om 12.00 uur moesten de meiden aantreden tegen Ecare Apollo MB2 en moest er met 4-0 gewonnen worden om Dynamo Tubbergen voor te blijven. En dat lukte! Geen enkel moment in de wedstrijd raakte Havoc tegen Apollo in problemen. Met setstanden van 12-25, 12-25, 13-25 en 10-25 was de volle winst binnen en kon het kampioensfeest beginnen.
Door de ouders werd een prachtig shirt overhandigd met de passende tekst van dit seizoen van MB1: “Eén team, één taak”.
Vervolgens werden de meiden als verrassing naar het buitengebied van Haaksbergen gereden waar een ‘platte wagen’ klaar stond. Verbaast maar super enthousiast stapten ze in om aan heel Haaksbergen te laten zien dat ze kampioen zijn geworden. Na een rondje dorp met luide muziek kwam het gezelschap aan bij sporthal de Bouwmeester. Hier stond de taart klaar die door de ouders was gemaakt en door Havoc werd er ruim voldoende friet op tafel gelegd. Met ‘we are de champions’ knetterhard door de kantine was het een waar feest. Zowel door MB1 als de ouders werd er nog gezellig nagezeten!
Het team bestaat uit: Anique Busschers, Odeke Hendriksen, Demi Hoebe, Eline Nijland, Ellemijn Pots, Lisanne Pots, Rosan Scholten en Aniek Wilderink. Trainer/coach: Judith Wilderink.
Meiden, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!
Om de dag nog eens te herbeleven en alle momenten die MB1 heeft meegemaakt, moet je echt even kijken in het foto album onder MB1 kampioen 2017/2018 (7 april 2018) waar alle foto’s staan. Gemaakt door de vader van Odeke, Theo Hendriksen.