Maandag 4 september is Fysiotherapie Noordman aanwezig

Maandag 4 september zal Fysiotherapie Noordman het sportspreekuur weer komen verzorgen van 19.30-20.30 uur.
Het sportspreekuur is toegankelijk voor alle leden van Havoc en vindt plaats in sporthal de Bouwmeester in de EHBO ruimte bij zaal 2.
Heb je een blessure of wil je een vraag stellen, kom dan gerust langs!
Voor meer informatie over ga naar: Fysiotherapie Noordman

Over Fysiotherapie Noordman:

Fysiotherapie Noordman is een vooruitstrevende praktijk die na verschillende audits de predicaten TopZorg praktijk (Menzis) en PlusPraktijk (Achmea groep) heeft gekregen. Wij trachten dan ook de kwaliteit van de totale behandeling op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Aan de Weertseriet staat, na de verbouwing in 2015, een uiterst moderne praktijk die de beschikking heeft over twee oefenzalen en een kunstgrasveld.

Naast de Weertseriet hebben we een locatie in de Hassinkbrink, genaamd “de Brem” en een locatie in Hengevelde/Bentelo. In Locatie de Hassinkbrink kunt u terecht reguliere Fysiotherapie maar hier zit hoofdzakelijk onze Kinderfysiotherapie gevestigd. In Hengevelde kunt u terecht voor reguliere Fysiotherapie evenals in Bentelo. In Bentelo zijn we 2 avonden beschikbaar voor u. 

Om samen met u het beste resultaat van de behandeling te krijgen, staat ons team van (gespecialiseerde) fysiotherapeuten samen met onze samenwerkingsverbanden en onze netwerken voor u klaar! 
Voor nog meer informatie ga naar: Fysiotherapie Noordman