Goed nieuws!

Vanaf maandag 18 mei is het voor al onze leden mogelijk om weer te sporten!
De afgelopen 2-3 weken zijn de buitensportaccommodaties (samen met de Gemeente) druk bezig geweest om hun accommodatie op orde te krijgen om te kunnen sporten met inachtneming van de 1,5 meter richtlijn van de overheid. Vorige week en deze week zijn buitensportverenigingen weer opgestart. Wij hebben niet stil gezeten maar moesten eerst wachten tot de leden van de verenigingen waren ingedeeld waardoor er voor ons ook ruimte is om te sporten.
Vanaf aanstaande maandag 18 mei hebben we op maandag, donderdag en vrijdag een aantal uren tot onze beschikking op beachcourt de Greune van de Stormvogels.
In samenwerking met hockeyvereniging Haackey en Stichting Park Scholtenhagen mogen we op het grasveld bij de Haackey 3 velden van elk 7×14 meter neerleggen.
Uiterlijk zondag ontvangen jullie via de mail de regels die in acht moeten worden genomen om te mogen volleyballen. In deze mail worden ook de locaties en trainingstijden per week opgenomen.
Mocht je besluiten om niet te volleyballen vanwege bijv blessure gevoeligheid of je behoort tot de risicogroep, geef dit dan aan bij de trainer.
Voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop en blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.