Scheidsrechters maken onze sport mogelijk!

De Week van de Scheidsrechter 2021 gaat van start! Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober gaan we deze helden traditiegetrouw vertellen hoe belangrijk ze zijn.

Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Na wederom een lange coronaperiode van veel ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer klaar om gewapend met de fluit de wedstrijden van al onze verenigingen mogelijk te maken. Laten we ze samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport. Helpen jullie mee? 

Onmisbare kracht op de bok 
Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Iedere keer stappen zij in hun auto, op de fiets, nemen ze de loopwagen of pakken ze de trein, zodat heel volleyballend Nederland kan genieten. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van het spelletje. 

Blijk van waardering  
Net als alle andere jaren steunen wij de Week van de Scheidsrechter van harte en helpen we onze vereniging graag om de arbiters een mooie blijk van waardering te geven. We roepen iedereen dan ook op om in de actieweek hun scheidsrechter te bedanken en te vertellen hoe blij we met ze zijn.

LET OP: Win kaarten WK Dames Volleybal 2022! 
De Nevobo is erg benieuwd op welke ludieke manier iedereen zijn of haar scheidsrechter bedankt! De leukste inzendingen maken kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022! Het hele team mag mee, maar ook de scheidsrechter! Uiteraard mag de scheids een introducee meenemen.  

Deel de acties! 
Maak een foto of video van de ludieke actie(s) en deel deze in de Week van de Scheidsrechter op social media met #Scheidsbedankt en #Volleyscheids. Na deze speciale week maakt de Nevobo de winnaars bekend. 
 
Samen maken we er weer een topweek van: heel veel plezier tijdens de Week van de Scheidsrechter 2021!