Wedstrijdverslagen dames 5 van 27-1, 3-2 en 9-2

Zaterdag 27 januari 2018: Harambee DS 6 – Havoc DS 5
Zaterdagmiddag de wedstrijd gespeeld in het Universitair Sportcentrum Enschede tegen Harambee DS 6. Met de set standen 12-25, 10-25, 18-25 en 8-25, werd de 4-0 overwinning door ons meegenomen naar Haaksbergen. De total score op de ranglijst maakte veel goed voor ons: 48 -100. De 5 punten voor de 4 royal gewonnen sets toegevoegd aan ons totaal en daarmee opnieuw een tijdelijke 2e plaats in de poule.

Zaterdag 3 februari 2018: Havoc DS 5 – ATC DS 2
De wedstrijd thuis in de Bouwmeester gespeeld tegen ATC DS 2. Goed gespeeld door Havoc DS 5, veel beter opgepakt als tegen Harambee. Prima instelling en de tegenstander had bij veel services het nakijken. De set standen logen er dus niet om: 25-13, 25-7, 25-5 en 25-6. Totaal score 100 – 31. Top gedaan door onze dames ondanks dat zij koud begonnen vanaf de scheidsrechtersstoel.

Vrijdag 9 februari 2018: Markel-UP DS 2 – Havoc DS 5
Op deze vrijdagavond gingen wij, na een super trainingsavond op donderdag, naar Markelo. Wij mochten daar om 21.30 uur, een latertje, aantreden tegen de dames van Markel-Up DS 2. En het werd voor onze dames een fantastische avond. De zes van de training op donderdag gingen in de 1e set van start. Er werd super gespeeld. Op het midden, buiten en diagonaal stonde onze kanonnen. Dan de service, geweldig gedaan dames. Zo is het prima, dit wel vast houden nog 5 competitie wedstrijden te gaan. Mogelijk hebben wij dan op 21 april thuis na Devoc DS 5 samen wat te vieren. Er gloort een enorme hoop aan de horizon. Tot vrijdag 16 februari mogen wij nu even genieten van de bovenste plaats in de poule. De set standen: 1e: 7-25; 2e: 12-25; 3e: 14-25 en de 4e: 7-25. Score 40 – 100 en met de 4-0 winst terug naar Haaksbergen, de overwinning was zoet. Wij waren op tijd terug bij de Bouwmeester en daar lieten wij ons de bitterballen super lekker smaken.

Tot zaterdag 10 maart staan wij even qua wedstrijden in de pauze stand. Dan gaan wij er tegenaan. Ecare Apollo 8 DS 10 is dan onze tegenstander. Het team DS 5 groeit, ondanks veel school activiteiten, geweldig in deze competitie.
De trainer/coach Havoc DS 5, Dick van Harlingen.