Nominaties MB1 en JB1 voor Jeugdsportploeg van het jaar 2018!

Namens de jury van de sportverkiezing van de Gemeente Haaksbergen, is ons medegedeeld dat zij besloten hebben om zowel meisjes B1 van Havoc als ook de jongens B1 van Hadybo te nomineren voor Jeugdsportploeg van het jaar 2018. De andere genomineerde jeugdploeg is JO12-1 van s.v. Bon Boys. Tijdens het sportgala dat plaatsvindt op 14 juni a.s. in Theater de Kappen zal bekend worden gemaakt wie zich de winnaar mag noemen.

Zaterdag 7 april 2018 is meisjes B1 kampioen geworden in de Hoofdklasse!
Het team dat genomineerd is bestaat uit: Anique Busschers, Odeke Hendriksen, Demi Hoebe, Eline Nijland, Ellemijn Pots, Lisanne Pots, Rosan Scholten en Aniek Wilderink. Trainer/coach: Judith Wilderink. Door de ouders werd een prachtig shirt overhandigd met de passende tekst van dit seizoen van MB1: “Eén team, één taak”. Meiden, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en jullie nominatie voor Jeugdsportploeg 2018!!

Zaterdag 8 december 2018 zijn jongens B1 van HaDyBo kampioen geworden. Jongens B is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen Havoc Haaksbergen, Dynamo Neede en Boemerang Eibergen. Omdat er deze competitiehelft te weinig jongens waren, hebben er meiden mogen mee spelen. Voor de 3e maal op rij zijn de jongens en meiden kampioen geworden. Youri Bals, Joa Dellemijn, Kristan van der Heide, Gijs Kistemaker, Niek te Kolste, Stan Kupers, Pien Grooters, Danique Hoebe, Donna de la Rocha, Veerle Stuit, Anne Tjoonk, Marit Weites, trainer Khaled Alaswad en natuurlijk coach Wilbert Bals, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en met jullie nominatie voor Jeugdsportploeg 2018!!