N1-1 Kampioen!!!

Afgelopen zaterdag 8 april is N1-1 kampioen geworden! Het allerjongste team van Havoc moest in sporthal de Pol in Bentelo om 9.00 uur aantreden tegen Isivol N1-1. Beide teams hadden op dat moment na 5 wedstrijden, allebei 34 punten. Het spande er dus om. Van het publiek hebben we gehoord dat het een heel spannende wedstrijd was en dat Havoc nipt gewonnen heeft met 5-3! Genoeg voor het kampioenschap! De meiden kregen van de Nevobo hun welverdiende medaille uitgereikt.
De meisjes spelen dit jaar voor het eerst competitie. De meesten zijn in november/december 2016 begonnen met volleybal en nu in hun eerste jaar zijn ze al kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!
Op vrijdag wordt onder leiding van Bente Baltink en Thais Meijerink ze de basistechnieken van het CMV volleybal bijgebracht. Op dinsdag door Danique Hoebe en Joanne Michorius. Op beide dagen gaat het er tijdens de training altijd heel fanatiek aan toe.
Het team bestaat uit:
Jessy Kloosterman
Nicky Kloosterman
Evi te Lintelo
Liz te Lintelo
Tanja Scholten
Nika Wolthuis
Bij binnenkomst in de versierde Havoc kantine zaterdagochtend, heeft het team een daverend applaus ontvangen van MC1, MB1, dames 1 en 3 (die gezamenlijk aan het ontbijt zaten) en is het team luid toegezongen. Vervolgens hebben ze frietjes gegeten dat werd aangeboden door de jeugdkampcommissie.