Iedereen klaar voor het Havoc Jeugdkamp? Dan gaan we dit weekend feest vieren!

Vanmiddag tussen half vijf en vijf voor vijf is het verzamelen op de parkeerplaats van sporthal de Els!
Met maar liefst 115 kinderen van Havoc en 24 man/vrouw leiding van Havoc gaan we een prachtig weekend tegemoet! Het weer zit ons mee dit weekend, alle voorbereidingen zijn getroffen dus we kunnen een feestje vieren met ons allen!
Er zijn door de organisatie weer geweldige spellen bedacht met het thema Carnaval! Het zal er vanmiddag dan ook kleurrijk uitzien bij de Els omdat iedereen verkleed komt! We vertrekken om 17.00 uur met 2 bussen en 4 auto’s naar Kampeerboerderij de Haverkamp in Hengelo gld. Zondagmiddag tussen 16.00 en 16.15 uur zullen we terug zijn bij de Els. Wij van de organisatie zijn er klaar en hebben er heeeel veeeel zin aan, jullie ook?? Tot vanmiddag!
De rolstoelen hebben spiksplinter nieuwe banden en zijn weer klaar voor de spellen! De aanhangwagen met spullen zit vol en kan nog dicht…!! De kleding voor de Bonte Avond hangt al klaar! En natuurlijk gaan we zaterdagmiddag buikschuiven!
Voor de fantastische foto’s van vorig jaar kijk op onze website in het foto album. Daar zie je alle doldwaze dingen die we vorig jaar op kamp hebben gedaan!