Doe mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en stem op Havoc!

Beste Havoc-ers,

Ook dit jaar doet de Beachvolleybalcommissie namens vvHAVOC mee aan de Rabobank Clubkascampagne.
We staan daarbij vermeld onder de naam Beachvolleybal – Volleybalvereniging Havoc.
Vanaf 1 mei 2018 worden leden van de Rabobank Enschede Haaksbergen uitgenodigd om een stem uit te brengen op 1 van de vele clubs en verenigingen die deelnemen.
Het principe is simpel: des te meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging.

Ben je lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Breng dan je stem uit op onze vereniging.
Van 1 mei tot en met 22 mei kun je je stem uitbrengen op Beachvolleybal – Volleybalvereniging Havoc.

Ga naar de website Rabobank Clubkas Campagne en stem!

Help Havoc aan een mooi sponsorbedrag waarmee we weer mooie dingen kunnen doen voor de club en onze leden!

Alvast bedankt!