Volleyfestival

Buurtvolleybal heet voortaan Volleyfestival!

Al jarenlang is Havoc’s Buurtvolleybaltoernooi een begrip in Haaksbergen waar teams van vrienden, buren of collega’s tegenelkaar strijden. Hierbij staat de sportiviteit en gezelligheid voorop. Dit blijft ook zo onder de nieuwe naam VolleyFestival.

Met deze naamwijziging zullen een aantal dingen veranderen waarmee we hopen meer teams aan te trekken en toernooiperiode compacter in te delen. Wij denken dat dit ook ten goede komt aan de gezelligheid van het toernooi.

In de periode 27 juni t/m 6 juli 2018 speelt elk team ongeveer 2 wedstrijden per week. Elke wedstrijd bestaat uit 2 sets, elke set duurt 18 minuten. Hoe een en ander wordt ingedeeld is sterk afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijft.

Je kunt deelnemen in verschillende poules:

• Heren
  • Dames
  • Mix Dames / Heren

De deelnamekosten bedragen € 50,- per team.

Heb je ook zin in een sportief en gezellig volleybaltoernooi geef je dan nu op! Doe dit dan uiterlijk 10 mei a.s. middels dit inschrijfformulier en stuur het ingevulde formulier naar volleyfestival@vvhavoc.nl

De Volleyfestival-commissie bestaat uit:

Saskia Dreierink
Lynn Koenderink
Jan Stuit
Aniek Wartena
Anneke Weekhout
Ilse Welling
Rianne Wijlens

Meer informatie? volleyfestival@vvhavoc.nl

De Jeugdvolleyfestival-commissie bestaat uit:

Bente Baltink