Techniektrainingen

In het voorjaar van 2015 heeft Havoc voor het eerst sinds een aantal jaren weer techniektrainingen aan haar leden aangeboden. Deze techniektrainingen van 2 uur op zondagmorgen werden erg goed bezocht door ruim 30 gemotiveerde, enthousiaste (grotendeels jeugd-) leden. Jonge leden die in de C of ouder speelden konden zich hiervoor opgeven.

over-havoc-afbeelding

Foto: Tijdens de laatste techniektraining gaf Saskia van Hintem een Clinic. Seizoen 2015-2016.

Vanwege het grote enthousiasme heeft Havoc besloten deze techniektrainingen ook in het seizoen 2017-2018 weer aan te bieden. In het najaar van 2017 zijn er opnieuw techniektrainingen aangeboden aan degenen die dit zouden willen. Het maximum aantal spelers was binnen mum van tijd bereikt!
De 1e competitiehelft werd de techniektraining dan ook een groot succes. Met een maximaal aantal deelnemers werd er op zondag flink getraind!

En ook in het voorjaar van 2018 worden weer techniektrainingen gegeven, waarbij we hopen dat zich weer de nodige enthousiaste leden gaan opgeven. Naast de gewone teamtrainingen (in 2017-2018 twee keer per week voor elk jeugdteam) biedt Havoc haar leden dus de mogelijkheid  om te werken aan de techniek. Wanneer het maximum-aantal leden niet bereikt wordt, kunnen ook jeugdige leden van andere verenigingen gebruik maken van de techniektrainingen van Havoc. Enige vereiste is dat men gemotiveerd is!

Uiteraard is iedereen welkom om te komen kijken in sporthal de Bouwmeester.

Indien men hierin geïnteresseerd is kan hierover informatie t.a.v. data/inschrijving en kosten worden gevraagd via mail: jtc@vvhavoc.nl.