Lijkt volleybal je een leuke sport en wil je weten of het bij je past?
Kom dan gezellig een keertje langs om te kijken of mee te trainen.
Je kan op ieder gewenst moment starten met trainen.

Contact ons eerst via info@vvhavoc.nl. Vermeld je leeftijd in de mail.

We zullen dan contact zoeken met de coördinator die je kan vertellen wanneer er getraind wordt. En dat hoor je dan terug.

Vanaf ongeveer 6 jaar kun je meedoen met de jongste jeugd.
Je mag 4 keer meetrainen om te kijken of je volleybal een leuke sport vindt.
Daarna moet je beslissen of je wilt blijven of toch voor iets anders kiest. Aan het begin van het seizoen in september worden de teams ingedeeld. Als je dus later instroomt kan het voorkomen dat de teams al compleet zijn. Het kan dus zo zijn dat je na je proefperiode niet direct mee kunt doen met de competitie. Maar in december gaan we de teams opnieuw indelen en je kunt vanaf dan competitie spelen.
Als je lid wil worden kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier wat je op de site kan vinden. Bij het kopje vereniging vind je het aanmeld formulier. Deze kun je vervolgens naar de ledenadministratie sturen; ledenadministratie@vvhavoc.nl.

We wensen je veel volleybalplezier!

Er wordt door de jeugd en senioren twee keer per week getraind.
Per seizoen heb je vaste trainingstijden en dagen.
Recreanten trainen 1 keer per week.
Daarnaast kun je kiezen om competitie te spelen. De jeugd en de senioren spelen de wedstrijden overwegend in de weekenden en de recreanten competitie wordt doordeweeks gespeeld.